ANESI 3D Hydration Travel Set - reisikomplekt 4 toodet + kosmeetikakott

Komplektis 4 reisisuuruses ANESI Aqua Vital toodet.

Kingituseks elegantne kosmeetikakott.

Special Price 39,20 € 49,00 €
Laos
Tootekood
VEANTRA3H

KOMPLEKTIS:

SÉRUM AQUA VITAL – elustav ja sügavniisutav näoseerum, 10ml

Sisaldab maksimaalses kontsentratsioonis aktiivaineid 3D Hydra APS, Celldetox®, mis puhastavad ja sügavniisutavad nahka. 3D Hydra APS loob nahas niiskusedepoo.
Seerum parandab kudede hapnikuvarustust ja kiirendab nende taastumist. hoolduse eriti Annab väsinud, jumetule ja stressis nahale sära ja värskuse. Tagab nahale heaolu ja pehmuse. Kandke puhtale nahale õrnade masseerivate liigutustega enne ANESI näokreemi.

CRÉME AQUA VITAL – elustav ja niisutav 24h kreem, 15ml

Intensiivtoimeline niisutav kreem sisaldab 3D polariseeritud vett, mis loob rakkudes niiskusedepoo. Celldetox® stimuleerib jääkainete eemaldumist ja parandab naha kaitsevõimet. Aktiivained parandavad naha hapnikuvarustust. Saavutate tervisest kiirgava värske jume ning 24 tundi kestva meeldiva tunde. Kandke hommikuti ja/või õhtuti hoolikalt puhastatud nahale, v.a. silmaümbrus. 

MOUSSE RADIANCE AQUA VITAL – tõhus niisutav ja puhastav geelvaht näonaha hoolduseks kõikidele näonaha tüüpidele, 30ml

Puhastab naha kergesti. Jätab sellele meeldiva värskuse, sära ning pehmuse. Oksügeniseerib nahka. Kasutage hommikuti ja õhtuti. Niisutage leige veega näonahk ja käed. Võtke väike kogus geeli. Hõõruge kergelt käte vahel, et moodustuks vaht. Kandke see näole ja kaelale. Masseerige kergete tsirkulaarsete liigutustega nahka, loputage leige veega. Vajadusel korratakse protseduuri. Seejärel toniseerige nahka näoveega Lotion Aqua Vital.

LOTION AQUA VITAL – täiusliku särava jume näovesi kõikidele näonaha tüüpidele, 30ml

Sügavniisutava ja toniseeriva toimega näovesi lõpetab nahapuhastuse. Sisaldab aktiviseeritud – polariseeritud merevett. Ahendab õrnalt poore, loob kohese heaolu- ja värskustunde. Kandke vatipadja abil näole ja kaelale enne tavapärase hooldusvahendi kasutamist.

Lisainformatsioon
Maht 1tk
Bränd ANESI
Copyright © DEPILÉ OÜ